Japonia na talerzu - wykład i warsztaty kulinarne

Café Manggha Dębniki

WYDARZENIE

26 Listopad, 2019
Więcej szczegółów:

Japonia na talerzu – wykład i warsztaty w Café Manggha

KF 5 listopada 2019

Café Manggha wraz z Muzeum Sztuki i Techniki Japońskiej Manggha wystartowały z nowym cyklem warsztatów kulinarnych. Japonia na talerzu to wykład i warsztaty kulinarne prowadzone przez kucharzy Café Manggha i Olgę Podsiadło, pracownicę Muzeum Manggha.

Listopadowe warsztaty to druga edycja wydarzenia. Spotkanie rozpocznie wykład Olgi Podsiadło o kuchni japońskiej: typach restauracji, roli miso i soi w kuchni japońskiej oraz zapożyczonych potrawach. Następnie odbędzie się praktyczna część warsztatów, gdzie dowiemy się jak przygotowywać japońskie pierożki gyoza i zupę miso z dynią hokkaido. 

Cena warsztatów to 170 zł za osobę i 300 zł za dwie osoby. Ilość miejsc jest ograniczona, a zapisywać możecie się przez wiadomość prywatną do Café Manggha.

 

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

  Subscribe  
Powiadom o